söndag 13 mars 2011

Kommunal anställning....

Tryggt...säkert.... pålitligt.....nja nu naggas det i kanten en aning....för jobbar du som undersköterska så förväntar du ju dig att du som ansvarsfull uska som tar hand om pensionärer i utsatta situationer och som litar på sin uska och detta borde ju gälla även uskans förtroende för kommunen och arbetsgivaren.

Men man undrar för hur kommer det sig då att kommunen krånglar med ersättning för bilresor från och till utbildningar, föreläsningar och andra tillställningar som är "obligatoriska".

Att ens en frågeställning angående rätten till ersättning och var ersättningen ska utgå ifrån är oacceptabel kan inte annat än bidra till förvirring och irritation.

Lönen har vi redan spanat in så där vet vi redan hur sataniskt..uträknande och manipulerande en kommunal arbetsgivare kan vara trots att vi i detta land har en fackförening.

Det enda man kan vara trygg i är att lönen alltid kommer i tid om du är kommunalt anställd men resten lämnar ett skimmer av osäkerhet över sig.

Men hela detta stycket kommer att hemligstämplas utav Sveriges kommuner och speciellt vissa så Arne Anka lägger sig i debatten och vräker ur sig följande..........exklusivt för uskabloggen......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar