måndag 5 november 2012

Tvättråd.....

Alla som jobbar i vården vet att det finns hygienrutiner, kläderna ska tvättas i ett visst gradtal...? =) skit samma vilket men för att veta exakt vilket tvättråd man ska tvätta i så ska man ju kolla på tvättlappen...så uskabloggen gör som vilken undersköterska som helst..är hjälpsam och bjuder på en tvättrådslapp..fast i uskabloggens egna version...sååå varsegoda och följ nu råden..njae eller skitsamma huvudsaken är ju att vi är eniga mot översittarna oavsett vad dom heter.
I detta fall siktar jag in mig på kommun/ och riksdagspolitikerna och deras vidlyftiga pensionsavtal som tydligen infaller vid väldigt låg ålder....och dom kallar oss övriga svenskar för bidragsberoende...skit på er...

Så här lyder tvättrådet:

Ska hanteras varsamt och  från 40 och ska strykas medhårs vid alla tillfällen...jag röstade inte på er politiker..och ni vänsterpartister som eventuellt tar ut en pension enligt ovanstående ska skämmas och era föregångare inom vänsterpartiet vänder sig nog i gravarna.
Så vet hut era luspudlar och se till att ni avstår era pensioner fram till den dagen ni verkligen ska gå i pension precis som vi vanliga dödliga..



Så här ser tvättlappen ut som inspirerade till detta lilla inlägg
Den franska texten lyder i fortsättningen...
Vi är ledsna över att vår president är en idiot...vi röstade inte på honom....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar