onsdag 6 april 2011

Semester.....

Efterlängtad...jajemen....men hur är det med vikarier?, har ni fått tillräckligt med ansökningar i Er landsdel?....vi har iallafall ett skrämmande underskott på vikarier.


Lovande...jojo men vad göra...kommunerna bråkar ju med sina vikarier så dom flesta av dom slutar och söker sig till andra yrken, och dom vana vikarierna är ju guld värda, inget fel på nykomlingarna men dom och vi får det rätt jobbigt men dom är välkomna iallafall.


Så hur ska detta lösa sig då, ska vi ordinarie jobba skift över sommaren.....få ut någon alldeles extra som att jobba för dubbel ersättning.....WOW vilken dröm....man kan ju blir stenrik på någon månad...eller?


Nja vår käre vän Kafka drabbar oss ännu en gång och ser till att vi Uskor inte ska le hela vägen till banken, klädbutiken....Ullared va=) eller Biltema...någon? för skulle vi mot all förmodan få ut denna ersättning så tas det ut en s¤tans stor skatt på det hela och vi tjänar inget på vårt dubbeljobb....OCH missar en skön semester.
Så hur blir det nu då?
Ja vi får se för har inte kommunen fått in tillräckligt med vikarier så står vi där med skägget i brevlådan och undrar.....


Så vår käre skyddsängel och stöttepelare Arne Anka får än en gång rycka in och ge sin syn på det hela...........

1 kommentar:

  1. Här är det nog dåligt med vikarier också :( När jag sa att jag skulle jobba hela sommaren, så nästan jublade dom, en mindre att ersätta.

    SvaraRadera