söndag 28 augusti 2011

Besviken

Ibland undrar man hur folk tänker, och ännu en gång har vårdpersonal gått långt över gränsen för normalt beteende och sund förnuft.

Man undrar, var är respekten mot andra människor för hur kan man som medmänniska slå vad om dödsdagen för en gammal dam och sen uppföra sig så otroligt klantigt och oförsvarligt vid hennes dödsbädd.

Nyheten om detta nådde oss för ett par dagar sen och man blir förstummad, förbannad och besviken på dessa människor som kan göra så mot sina medmänniskor.

Fast man måste uppmärksamma vikarien som vågade anmäla sina arbetskamrater och arbetsledningen på vårdföretaget som direkt beslutade om uppsägning.
I jämförelse med kommunen som velade i fallet med dom två undersköterskorna som efter lång tid äntligen blev upsagda.

Man kan ju faktiskt passa på att ge kritik till stelbensbyråkratin inom kommun i ett sånt här fall, för rötägg som dom där uskorna ska direkt bli avstängda och uppsagda.

Nu hoppas vi att detta var sista gången någon klantar sig på ett sånt här sätt, för ingen vårdtagare, patient ska behöva oroa sig för att råka ut för vårdpersonal med ett förvridet synsätt på hur man ska arbeta inom vården.





3 kommentarer:

  1. Mycket tråkigt att nåt sånt ska hända :((
    Starkt gjort av denna vikarie!
    Jag anser att man ska vårda på det sett, man själv vill bli vårdad.
    Ha en skön söndag.

    SvaraRadera
  2. Ja man undrar verkligen vad det är för människor som gör en sån där sak.
    Skrämmande att tänka sig att anhöriga förlitade sig på dom.
    Man kan bara hoppas att det inte händer fler gånger och vikarien hyllar vi!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Jag vet inte vad som har hänt men tycker att det är starkt och helt Rätt att anmäla arbetskamrater som inte fungerar på ett tillfredsställande sätt.

    SvaraRadera