fredag 8 februari 2013

Paus

Uskabloggen tar timeout..hur länge? det vete gudarna men orsaken till det hela är både på personligt plan och ett stökigt arbetsklimat..situation..och det faktum att jag inte riktigt känner att tiden räcker till så då prioriterar jag annat..men oroa er inte uskan ger inte upp så lätt..så när kommunal gett oss uskor en skälig lön..arbetsgivarna ger oss chansen till att få göra ett bra jobb utan besparingar och politikerna kanske äntligen inser att vi undersköterskor faktiskt är människor även om vi "bara" jobbar inom vården...DÅ kanske man ska lägga ner uskabloggen...men jag finns i bakgrunden och kollar mail..kommentarer lita på det.
Så vi hörs nån gång...ja Arne Anka håller oss under vingarna under tiden...ska bli jävligt skönt med en ledig helg...
Hmmm..något säger mig att musen Sture har så rätt..om vården....inte konstigt att några uskor blir rejält packade ibland.....

 

4 kommentarer:

  1. Se till att ta vara på dig och jag håller tummarna den 14, nu är jag ledig..fågelfri och ska umgås med goa människor=)
    kram och hör av dig hur det gått

    SvaraRadera
  2. hoppas det fixar sig..jag är soffpotatis med feber men pyret mår bra nu och sover

    SvaraRadera
  3. Du ska se att det fixar sig för det finns alltid plats för goa människor och du är en av dom, roligt att dom visade intresse från privatvården du får slänga ut ett drag och se om du får napp...
    Du vet att jag håller tummarna och tårna=)...kram

    SvaraRadera
  4. Hej jag hittade din sida här precis när du tar paus. Dessvärre kan jag inte hitta hur jag ska maila dej, så jag tar det här och hoppas att det är ok.
    Jag är en av tre som startat Sveriges Undersköterska och Specialistundersköterska Förening, där vi jobbar på mycket bred front,Vi startade för någon månad sedan och har redan otroligt många medlemmar dock behöver vi bli fler för att med hela handen peka på vad som behövs för att vår yrkesroll ska få tillbaka sin status. Vi har hemsidan som du kan läsa på och vi har facebook fanpage, dit söker vi flera nu som kan skriva lite inlägg.
    Vår hemsida hittar ni här http://susf.seVår fanpage på facebook hittar du här. https://www.facebook.com/susf.se
    VÄLKOMMEN

    SvaraRadera